Om os

Velkommen til MTT Gribsvad ApS.

Vi er en mere end 35 år gammel virksomhed med speciale i eksport/import af brugte traktorer og entreprenørmaskiner. Vi eksporterer til det meste af verden og har specialiseret os i at læsse containere, som efterfølgende bliver sendt til 3. verdens lande som bla. Afrika, Sydamerika og Asien og mange andre. Vi køber både defekte og gode maskiner, da reparation i udlandet ofte er billigere. Derfor kan maskiner vi i Danmark syntes udtjente være af stor betydning for fattige familier i 3. verdens lande. Her bliver de defekte maskiner renoveret og solgt til lokale bønder som i mange tilfælde ikke har maskiner i forvejen. På denne måde kan de undgå at blive opslidte i en tidlig alder

Vi køber de fleste slags traktorer og entreprenørmaskiner op til årgang ca. 2013-15. Vi betaler kontant inden maskinen afhentes, så det er nemt og risikofrit at handle med os. Vi har egen lastbil og benytter også faste vognmænd til afhentning af maskinerne.

Send gerne billeder og information om Model, timer og hvilke defekter maskinen har (blot ift. drivlinje og hydraulik) samt en forventet pris. Man kan sende til vores mail i kontaktfeltet eller på mobil telefon +45 30 94 31 41. Vi kommer også gerne ud og kigger på ophørs- eller dødsbo, hvor vi køber de fleste maskiner og køretøjer.

For os er tillid et vigtigt element, så en aftale er en aftale, og det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse efter en handel.

Indehaver, Henrik Kvist har mange års erfaring med køb og salg, da han har været sammenlagt ca. 20 år i MTT Gribsvad ApS. Henrik købte sig ind i virksomheden i 2018 og har efterfølgende overtaget hele firmaet, og varetager i dag den daglige drift.

Vi er altid klar på telefonen, hvis i hellere vil have den personlige kontakt +45 64 43 30 40